Директор Дубищенського житлово-комунального господарства прозвітував про роботу підприємства

11.02.2022

Члени виконавчого комітету Рожищенської міської ради на черговому засіданні заслухали і прийняли звіт директора комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» Руслана Гарбовського.

Так, протягом 2021 р. підприємство надало житлово-комунальних послуг населенню, бюджетним організаціям та іншим споживачам на 2 млн 536 тис. грн. Витрати на виробництво послуг склали 2 млн 635 тис. грн.

«За опалювальний період минулого року виробили та реалізували теплової енергії на 1 мільйон 418 тисяч гривень, підняли та реалізували води на 551 тисячу, надали послуг із водовідведення на 376 тисяч гривень. У цілому по водоканалу надали послуг на 927 тисяч. Затрати на виробництво склали 1 мільйон 133 тисячі. Збитки дільниці від надання послуг – 206 тисяч гривень», – повідомив директор.

У межах Програми фінансової підтримки комунальних підприємств 102 тис. грн виділили на поповнення статутного фонду. Гроші використали в повному обсязі на придбання електродвигуна станції керування насосним агрегатом, насосне обладнання на каналізаційно-насосні станції та водозабір.

«47 тисяч гривень виділили з Програми розвитку системи теплопостачання на перекриття 450 метрів квадратних покрівлі приміщення котельні у селищі Дубище. Роботи виконали власними силами. У межах Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства використали 23 тисячі гривень, із них: 14 тисяч – на ремонт 90 метрів квадратних покрівлі приміщення станції обеззалізнення питної води, 9 тисячі – на ремонт центральної водопровідної мережі по вулицях Дібровська та Молодіжна», – розповів Руслан Гарбовський.

Читайте також: Які питання обговорювали і за що голосували на виконавчому комітеті

Директор Підприємства житлово-комунального господарства розповів про зроблене у 2021 році

Що зробили і скільки заробили: звіт директора КП «Дільниця благоустрою»

Поділитися: