Учні ще трьох шкіл Рожищенської громади вчитимуться онлайн

31.01.2022

З 1 лютого вихованці Літогощанської гімназії, Переспівського та Топільне ліцеїв переходять на дистанційну освіту, що триватиме включно по 4 лютого.

Протягом минулого тижня у Рожищенській громаді зростала кількість хворих учнів на ГРВІ та СOVID-19, через що сім закладів освіти працюють онлайн, 12 – у звичному режимі.

Як повідомили в гуманітарному відділі, на уроках в окремих класах перебуває третина дітей. Хворіють і вчителі. У зв’язку з цим, керівництво деяких закладів загальної середньої освіти вирішило перевести всіх школярів на дистанційний режим роботи.

«З 31 січня у міському ліцеї №4 відновили освітній процес лише для учнів 1-4 класів, інші отримують знання онлайн. З 1 лютого на «дистанційку» переходять вихованці Літогощанської гімназії, Переспівського та Топільне ліцеїв. Надіємося, що за цей тиждень діти одужають і з 7 лютого зможуть повноцінно отримувати знання у школах», – повідомив начальний гуманітарного відділу Ігор Кузава.

Нагадаємо, вихованці ліцею №3 навчаються онлайн із 19 січня, ліцею №4 – з 24 січня, ліцею №2 – з 27 січня, Мильської гімназії – з 28 січня. У ліцеї №1 лише окремі класи перебувають на дистанційному навчанні. Дитсадки відвідує половина дітей, але поки що заклади продовжують працювати з чітким дотриманням карантинних норм.

Поділитися: