В 11 школах Рожищенської громади – дистанційне навчання

01.02.2022

З 1 лютого здобувають освіту онлайн усі вихованці Рожищенського ліцею №1, Літогощанської гімназії, Крижівського, Переспівського та Топільненського ліцеїв, а з 2 лютого на «дистанційку» переходять і в Дубищенському.

Протягом минулого тижня у Рожищенській громаді зростала кількість хворих учнів на ГРВІ та СOVID-19, через що 11 закладів освіти працюють онлайн, лише 8 – у звичному режимі.

Як повідомили в гуманітарному відділі, на уроках в окремих класах перебуває третина дітей. Хворіють і вчителі. У зв’язку з цим, керівництво деяких закладів загальної середньої освіти вирішило перевести всіх школярів на дистанційний режим роботи.

«Якщо за цей тиждень більшість дітей та вчителів одужає, то з 7 лютого зможемо відновити повноцінний освітній процес», – повідомив начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава.

Нагадаємо, вихованці ліцею №3 навчаються онлайн із 19 січня, ліцею №4 – з 24 січня, ліцею №2 – з 27 січня, Мильської гімназії – з 28 січня, Тихотинської гімназії – з 31 січня. Для учнів 1-4 класів міського ліцею №4 відновили освітній процес із 31 січня.

До слова, дитсадки продовжують працювати у звичному режимі з чітким дотриманням карантинних норм.

Читайте також: Розумники і розумниці: хто з Рожищенської громади переміг в обласному етапі всеукраїнських олімпіад

Поділитися: