Директор Підприємства житлово-комунального господарства доповів про зроблене у 2021 році

09.02.2022

Члени виконавчого комітету Рожищенської міської ради на черговому засіданні заслухали і прийняли звіт очільника ПЖКГ Олександра Іщука.

Так, у 2021 р. підприємство надало житлово-комунальних послуг населенню, бюджетним організаціям та іншим споживачам на 10 млн 971 тис. грн. Витрати на виробництво послуг склали 10 млн 884 тис. грн. Фінансовий результат діяльності – 87 тис. грн прибутку.

За звітний період виробили та реалізовували теплової енергії на 4 млн 467 тис. грн; підняли та реалізували води на 2 млн 969 тис. грн; надали послуг із водовідведення на 2 млн 236 тис. грн. Дохід від надання послуг по обслуговуванню будинків склав 999 тис. грн.

Як розповів Олександр Іщук, у межах Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства 296,5 тис. грн витратили на поточний ремонт водопровідних мереж із відновленням старих і облаштуванням нових оглядових колодязів та встановленням запірної арматури по вул. Незалежності, Героїв УПА, Мазепи, Омелька-Степанюка, Гранична, Привокзальна, 1 Травня, Залізнична, Калнишевського, Куліша.

«На поточні ремонти витратили 759 тисяч гривень, із них на водозабір міста Рожище – 88 тисяч, на водопровідне господарство села Мильськ – 46 тисяч, на водопровідно-каналізаційне господарство села Топільно – 108 тисяч, на заміну на полях фільтрації 75-метрових металевих лотків на бетонні та рекультивацію двох карт – 221 тисячу, на ліквідацію аварійних ситуацій і ремонт водопровідно-каналізаційних мереж – 296 тисяч гривень», – повідомив директор.

Відповідно до Програми розвитку системи теплопостачання в котельні по вул. Куліша в м. Рожище за 220,5 тис. грн замінили ємності для зберігання підготовленої води, відремонтували котли, трубопроводи, стіни приміщення котельні. 141 тис. грн витратили на поточний ремонт теплотрас у місті по вул. Шевченка, Куліша, Драгоманова із заміною запірної арматури в колодязях теплотрас.

«У межах Програми фінансової підтримки комунальних підприємств погасили різницю між вартістю транспортування газу – 158 тисяч гривень. Сплатили різницю між вартістю газу фактичною і закладеною в тарифі – 535 тисяч. Провели ремонт і технічне обслуговування трьох авто та страхування водіїв – 18 тисяч. Придбали 10 автошин до авто ГАЗ – 34 тисяч», – проінформував Олександр Володимирович.

Всього в межах програми освоїли 745 тис. грн. 3 тис. грн спрямували на відшкодування витрат підприємства за використання холодної води жителями міста з вуличної колонки по вул. Незалежності.

Протягом звітного періоду через зростання вартості електроенергії рішеннями виконавчого комітету тричі коригувалися тарифи на теплову енергію та двічі – на водопостачання та водовідведення.

Читайте також: Які питання обговорювали і за що голосували на виконавчому комітеті

Що зробили і скільки заробили: звіт директора КП «Дільниця благоустрою»

Директор Дубищенського житлово-комунального господарства прозвітував про роботу підприємства

Поділитися: